Fores İftar Yemeği

Posted on Tem 11, 2013 in TeamFores

Nasreddin Hocaya sormuşlar; ”Hocam, Ramazan bizden memnun gitti mi? Hoca cevap vermiş; ”Memnun olmasa her sene on gün önceden gelir mi?” diye. Formatına alışık olmadığımız bir mevsimde denk geliyoruz bu yıl Ramazan ayına. Ramazan denince akla gelen, soğuklarda iç ısıtan sıcacık çorbalarla başlanan iftar yemekleri olur. Bu yıl yazın son demlerini vurduğu, havaların ne çok sıcak ne de çok serin olduğu Ağustos’ta karşıladık en güzel ayı. Biraz zorlasa da bünyeleri akşam saatlerinde açık havada, hafif esinti eşliğinde beraber oturulan iftar sofrasının keyfi, her şeye değer dedirten türden.

En güzel ayın en güzel günlerinden birinde, Perşembe günü iş çıkışı, kalabalık ekibimizle beraber Maltepe sahilinde Adalar manzaralı Niyazibey Restorant’ın terasında yerlerimizi aldık. Bugünün birden fazla önemi vardı aslında. Ofis içinde çalışan bizler dışında bir de ekibin dışarıda bizleri temsil eden yüzleriyle biraraya geldik. Ve o upuzun masaya oturduğumuzda ne kadar kalabalık bir aile olduğumuzu  tekrar anladık. Aynı zamanda bu iftar aramızdan ayrılanlarla biraraya geleceğimiz anlamlı bir gündü bizim için. 2 yıl boyunca soyadına layık bir şekilde herkesin yardımına koşan ve ofisimizin işlerini hafifleten Nevin ablamızı emekliliğe uğurladık. Şebnem arkadaşımızın da vedası vardı. Ayrılıklar, vedalar çok hüzünlü oluyor. Ama bu şekilde, güle oynaya olsun her vedamız diyerek temennilerimizi de ekliyor, şükürlerimizi sunuyoruz yine de.

Fondan gelen müzik eşliğinde eğlenceli, keyifli, bereketli bir iftar geçirdik ailece. Ben artık şuna emin oldum ki, Fores ekibinin olduğu yerde espriler, kahkahalar, gülen yüzler eksik olmuyor. Samimiyetin artık çok nadir rastlandığı günümüzde bu kadar sıcak, içten sofralar bulmak insanı gerçekten keyiflendiriyor. Özellikle bu keyifli ekibin bir parçası olduğunu bilmek sizin de o gülen insanlara karışıp kocaman bir gülümsemenize neden oluyor.

Bereketli sofraların hiç bitmesin, gülen yüzlerin hiç eksilmesin, takım ruhun hiç bozulmasın Fores…

16620667

18052111

19180879

26237473

31040755

42189256

56430649

iftar2